backMuursticker Vincent en Jules
Muursticker Vincent en Jules
  • Muursticker Vincent en Jules
  • Muursticker Vincent en Jules
  • Muursticker Vincent en Jules
Video-tutorial om dit product toe te passen

back Muursticker Vincent en Jules

€ 45,45

Het filmvinyl Vincent en Jules wordt geleverd zonder achtergrond en u kunt kiezen uit verschillende standaardformaten of het aanpassen aan uw ruimte. We hebben de grootste catalogus van filmvinyl, maar je kunt ook een gepersonaliseerd vinyl maken met een foto of zin die je wilt.

Kleuren
Fonds
Omgekeerd
Afmetingen
v1065
Aantal
€ 45,45

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

“Ezechiël, 25-17: Het pad van de oprechte man is aan alle kanten omringd door de hebzucht van de egoïsten en de tirannie van slechte mensen. Gezegend zij die herder die, in naam van liefdadigheid en goede wil, de zwakken uit de Valley of Darkness haalt. Omdat Hij de ware bewaarder van zijn broer is en de ontdekker van de verloren kinderen. En ik verzeker je dat ik zal komen om met grote wraak en woedende woede degenen te straffen die van plan zijn mijn broers te vergiftigen en te vernietigen! 'Komt deze uitdrukking je bekend voor? Als het antwoord ja is, mag u de kans niet missen om een stukje thuisbioscoopgeschiedenis te introduceren.

Met het decoratieve vinyl van Vincent en Jules kun je snel een muur transformeren.Pulp Fiction was de leidende film van 1994 toen Quentin Tarantino een intens plot tot leven bracht, waarin twee gangsters (John Travolta, Vicent Vega en Samuel L. Jackson doet hetzelfde met Jules Winnfield) leven een reeks meningsverschillen die een perfecte ensemblefilm creëren. Voor deze film ontvingen ze de Palme d'Or en de Golden Globe op het filmfestival van Cannes, de film ontving 7 nominaties bij de 67e editie van de Oscars, won de prijs voor het beste scenario en ging verder met meer dan 40 internationale prijzen. Tegenwoordig wordt dit filmjuweel door de United States Library of Congress als "cultureel, historisch en esthetisch belangrijk" beschouwd en ook geselecteerd voor bewaring in de National Film Registry.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5