backVinyl verschillende houtsoorten
Vinyl verschillende houtsoorten
  • Vinyl verschillende houtsoorten
  • Vinyl verschillende houtsoorten
  • Vinyl verschillende houtsoorten
  • Vinyl verschillende houtsoorten
Video-tutorial om dit product toe te passen

backVinyl verschillende houtsoorten

€ 49,59

Lijmen met diverse houtsoorten, ideaal voor het decoreren van een ikea tafel, maar je kunt het ook gebruiken op andere meubels, zoals kasten, ladekasten en nachtkastjes. Waar je het ook neerzet, het multi-wood vinyl zal zeker een nieuw leven geven aan dat meubelstuk.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f4154
Aantal
€ 49,59

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

De diverse houtlijm is niet alleen gemaakt voor ikea meubelen, je kunt het ook aanbrengen op andere meubelen zoals kasten, nachtkastjes, deuren of glas. Dit type vinyl is beschermd met een redelijk resistente plastic laag, gemaakt om schommelingen in temperatuur, vochtigheid en de voorwerpen die we dagelijks op onze tafels plaatsen te weerstaan. Wanneer u de houtsoort vinyl koopt, ontvangt u bij uw bestelling een handleiding en video's, waarin in detail wordt uitgelegd hoe u een vinyl op hout en glas aanbrengt. Wilt u goedkoop vinyl kopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang al het nieuws en mooie kortingen op vinyl voor meubels.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5