backVinyl raam Captain America
Vinyl raam Captain America
  • Vinyl raam Captain America
  • Vinyl raam Captain America
Video-tutorial om dit product toe te passen

back Vinyl raam Captain America

€ 60,98
Omgekeerd
Afmetingen
0 cm. breed x 0 cm. hoog
v5622
Aantal
€ 60,98

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Wil je een raam met een ongelooflijk uitzicht op je favoriete superheld? Met het nep raamfolie met Captain America creëer je een verrassend effect op je muur, alsof je een raam hebt waarop Captain America in actie te zien is. Dit vinyl is ideaal voor fans van Marvel en de Avengers, die hun kamer, hun woonkamer, hun kantoor of elke andere ruimte willen decoreren met een originele en leuke touch.

Het vinyl vertegenwoordigt een scène uit de film Avengers Endgame, waar Captain America het gebroken schild en de hamer Mjolnir vasthoudt, klaar om het op te nemen tegen Thanos. U kunt de grootte en richting kiezen die u verkiest. De toepassing is eenvoudig en snel, u hoeft alleen de instructies te volgen die bij de bestelling zijn gevoegd.

Het nep-raamfolie met Captain America is een perfect cadeau voor film- en stripliefhebbers die een venster op de wereld van Marvel in huis willen hebben. Wacht niet langer en bestel nu je nep raamfolie Captain America en geniet van een uniek en indrukwekkend uitzicht op je favoriete held.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5