backvinyl kruidenlepels
vinyl kruidenlepels
  • vinyl kruidenlepels
  • vinyl kruidenlepels
  • vinyl kruidenlepels
Video-tutorial om dit product toe te passen

backvinyl kruidenlepels

€ 49,59

De kruidenlepel vinyl is niet alleen geldig voor eettafels, maar kun je ook toepassen op andere meubels. U hoeft alleen het formaat in te voeren en het deel van de foto te kiezen dat u het leukst vindt.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f4140
Aantal
€ 49,59

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

De kruidenlepel vinyl is niet alleen gemaakt voor tafels, je kunt het ook toepassen op andere meubels zoals kasten, bars, nachtkastjes, deuren of glas. Dit type vinyl wordt beschermd met een redelijk resistente plastic laag, gemaakt om schommelingen in temperatuur, vet, vochtigheid en de voorwerpen die we dagelijks op onze meubels plaatsen te weerstaan. Bij aankoop van de decoratieve plaklepels met specerijen ontvang je bij de bestelling een gebruiksaanwijzing en video's, waarin in detail wordt uitgelegd hoe je een vinyl op hout en glas aanbrengt. Interesse om goedkoop vinyl voor keukenmeubels te kopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang al het nieuws en mooie kortingen op vinyl voor op tafel.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5