backTrapsticker met paars patroon
Trapsticker met paars patroon
  • Trapsticker met paars patroon
  • Trapsticker met paars patroon
Video-tutorial om dit product toe te passen

backTrapsticker met paars patroon

€ 50,41
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

v5522
Aantal
€ 50,41

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met trapsticker met paars patroon

Decoratief vinyl met een paars patroon , een lijm die is ontworpen om de treden van binnentrappen te bedekken. In dit vinyl vind je een minimalistisch patroon in paars en beige, een origineel vinyl dat iets extra's zal toevoegen aan de decoratie van je huis of bedrijf.

Koop de paarse patroonlijm op maat van de treden van je trap en selecteer de hoeveelheid die je nodig hebt. Laat zien hoeveel je van decoratie houdt door je trap op een unieke en originele manier te bekleden.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5