backPaars mat per meter
Paars mat per meter
  • Paars mat per meter
  • Paars mat per meter
  • Paars mat per meter
Video-tutorial om dit product toe te passen

back Paars mat per meter

€ 11,79

Mat paars zelfklevend vinyl om meubels, deuren of elk ander glad oppervlak te bedekken. Meet het oppervlak op dat je gaat bedekken en kies de meters paars vinyl die je wilt kopen!

- Info . Als je 2 stuks van 100 x 122 cm koopt, vind je in je bestelling een enkele rol vinyl van 200 x 122 cm , wat de 2 stuks vinyl zijn die je hebt besteld.

Afmetingen
o040
Aantal
€ 11,79

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met paars mat per meter

Mat paars zelfklevend vinyl , geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals koelkasten, meubeldeuren, kasten. Kies de kleur die je het mooist vindt en geef je meubels een tweede kans. Het zelfklevende vinyl is bestand tegen veranderingen in temperatuur, vochtigheid en vet die normaal gesproken in een keuken voorkomen. Als u keukenkasten wilt renoveren zonder veel geld uit te geven, is vinyl per meter de beste oplossing. Zelfs als je op een dag naar huis verhuist en het wilt achterlaten zoals je het hebt ontvangen, hoef je alleen maar op te stijgen en te gaan. Matpaars vinyl is een van de 38 kleuren die u terugvindt in onze catalogus met zelfklevende vellen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5