backMat olijfgroen sticker per meter
Mat olijfgroen sticker per meter
  • Mat olijfgroen sticker per meter
  • Mat olijfgroen sticker per meter
Video-tutorial om dit product toe te passen

back Mat olijfgroen sticker per meter

€ 11,79

Mat olijfgroen klevend vinyl om meubels, deuren of elk ander glad oppervlak te bedekken. Meet het oppervlak op dat je gaat bekleden en kies de meters olijfkleurig vinyl die je wilt kopen!

- Info . Als je 2 stuks van 100 x 122 cm koopt, vind je in je bestelling een enkele rol vinyl van 200 x 122 cm , wat de 2 stuks vinyl zijn die je hebt besteld.

Afmetingen
o493
Aantal
€ 11,79

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met mat olijfgroen sticker per meter

Vinyl per meter in mat olijfkleur , geschikt voor het bekleden van gladde oppervlakken zoals koelkasten, deuren, kasten en keukenmeubels. Deze kleefvellen zijn zeer veelzijdig en voordelig bij het renoveren van een meubel. Kies de kleur die je het mooist vindt en geef je meubels een tweede kans. Afwisseling ontbreekt niet, gebruik je fantasie en begin met het bekleden van je meubels? Lakens per meter kopen is de goedkoopste oplossing om deuren, kasten of tafels te vernieuwen. Zelfs als je op een dag naar huis verhuist en het wilt achterlaten zoals je het hebt ontvangen, hoef je alleen maar op te stijgen en te gaan. Mat olijfgroen vinyl is een van de 45 kleuren die u terugvindt in onze catalogus van zelfklevende vellen per meter .

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5