backHydraulische tegeltraplijm
Hydraulische tegeltraplijm
  • Hydraulische tegeltraplijm
  • Hydraulische tegeltraplijm
Video-tutorial om dit product toe te passen

backHydraulische tegeltraplijm

€ 50,41
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

v5517
Aantal
€ 50,41

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Hydraulische tegellijm , het perfecte element om de trappen van huizen en kantoren te bedekken. In dit ontwerp vind je verschillende tegels in verschillende bruine kleuren. Hydraulisch tegelvinyl is ideaal voor het decoreren van moderne ruimtes en het creëren van een warme en originele sfeer.

Laat zien hoeveel je van je huis houdt door je trap op een unieke en originele manier in te richten. Bij het hydraulische tegelvinyl ontvang je een handleiding die je helpt bij het plaatsen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5