backGlimlach sticker afdrukken
Glimlach sticker afdrukken
  • Glimlach sticker afdrukken
  • Glimlach sticker afdrukken
Video-tutorial om dit product toe te passen

backGlimlach sticker afdrukken

€ 49,59
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f1501
Aantal
€ 49,59

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Smiles tafelvinyl om je IKEA tafel mee te bekleden. Versier je meubels met Ikea smiles stickers en geef je meubels een nieuwe vrolijke en originele stijl. Waar wacht je nog op om je meubels te decoreren met smiles zelfklevende vellen? Dit vinyl is geldig voor zowel tafels, ladekasten, kasten, nachtkastjes, bedden, schoenenkasten en andere meubelen. Ontdek een grote verscheidenheid aan gepersonaliseerde stickers om je meubels een nieuwe look te geven.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5