backWindmolen vinyl muurschildering
Windmolen vinyl muurschildering
  • Windmolen vinyl muurschildering
  • Windmolen vinyl muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backWindmolen vinyl muurschildering

€ 40,65

Overweeg je om je kamer te decoreren met een muurschildering? Nou, de "windmolen" muurschildering is de perfecte foto om die muur te versieren. Maar als je nog steeds twijfelt, voer dan natuurfotobehang in en je zult nog veel meer foto's vinden die je zullen helpen de perfecte beslissing te nemen.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3106
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met windmolen vinyl muurschildering

De windmolen fotobehang is gemaakt van hoogwaardige materialen. U kunt het aanpassen aan de grootte van uw muur en het type materiaal kiezen. Je kunt het bestellen in muurklevend vinyl, doorschijnend klevend vinyl voor ramen of glas en tot slot het canvas (het is niet klevend). Dit type vinyl is bestand tegen variaties in temperatuur, stoom of vochtigheid, dus u kunt deze muurschildering in verschillende delen van uw huis of kantoor aanbrengen. In onze winkel vind je niet alleen monumentale muurschilderingen, maar we hebben ook landschaps- en natuurmuurschilderingen. Heb je een foto die je wilt gebruiken en weet je niet hoe je dat moet doen? Bij Goodvinilos hebben we een tool waarmee je je foto's kunt uploaden en zo je gepersonaliseerde muurschildering kunt maken.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5