backVintage stijl palmbomen muurschildering 1
Vintage stijl palmbomen muurschildering 1
  • Vintage stijl palmbomen muurschildering 1
  • Vintage stijl palmbomen muurschildering 1
  • Vintage stijl palmbomen muurschildering 1
  • Vintage stijl palmbomen muurschildering 1
Video-tutorial om dit product toe te passen

backVintage stijl palmbomen muurschildering 1

€ 40,65

Te gusta la naturaleza? Eres un enamorado por el estilo vintage? Pues este es el foto mural perfecto para ti! El mural palmeras vintage es uno de las fotos mas vendidas en nuestra tienda, y el sitio donde la gente más suele colocar este foto mural es en un salón. Vale que las palmeras suele quedar muy bien en una pared, pero también tienes la posibilidad de encontrar más fotos de palmeras. Solo tienes que entrar en fotomurales de árboles y veras que tienes mucho por donde elegir.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3910
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met vintage stijl palmbomen muurschildering 1

Hou je van de natuur? Ben je verliefd op vintage stijl? Dan is dit de perfecte muurfoto voor jou! De vintage palmboom muurschildering is een van de best verkochte foto's in onze winkel, en de plek waar mensen deze foto muurschildering het vaakst ophangen is in een woonkamer. Het is waar dat palmbomen er meestal geweldig uitzien op een muur, maar je hebt ook de mogelijkheid om meer foto's van palmbomen te vinden. Je hoeft alleen maar fotobehang van bomen in te voeren en je zult zien dat je veel hebt om uit te kiezen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5