backStadsmuurschildering Sevilla
Stadsmuurschildering Sevilla
  • Stadsmuurschildering Sevilla
  • Stadsmuurschildering Sevilla
Video-tutorial om dit product toe te passen

backStadsmuurschildering Sevilla

€ 40,65

Deze muurschildering van de oude stad van Sevilla is van hoge kwaliteit en is bestand tegen variaties in temperatuur, stoom of vochtigheid, dus u kunt deze fotobehang in verschillende ruimtes van uw huis of bedrijf toepassen.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3050
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Sevilla heeft een speciale kleur, en het is ook een van de meest bevolkte steden van Spanje, het bestaat uit 46 gemeenten en een totale bevolking van ongeveer 1.600.000 inwoners. Als we besluiten om deze prachtige stad te bezoeken, moeten we onderscheid maken tussen de oude stad en de historische stad, aangezien elk van hen ons een andere periode van zijn evolutie presenteert. De oude stad presenteert ons de geschiedenis van Andalusië in de dagen vóór de industriële revolutie, het is een van de drie grootste in Europa en staat op de eerste plaats in Spanje.

Het historische centrum presenteert zijn geschiedenis voorbij deze tijd. Als we naar Sevilla gaan, is het ideaal om jezelf te verliezen in de straten en te genieten van een wandeling door karakteristieke buurten zoals La Triana of La Macarena. Bij een bezoek aan het Alcázar is het onmogelijk om onverschillig te blijven voor deze Mudejar-decoratie op een Arabische citadel, de kathedraal en het Archief van Indië, dat ons Spaanse renaissancekunst presenteert. Al deze monumenten zijn in 1984 tot Werelderfgoed verklaard. Wat als we wat minder teruggaan in hun geschiedenis en teruggaan naar 1992?

Het is al meer dan 20 jaar gastheer van de Wereldtentoonstelling, die zijn stempel heeft gedrukt door de infrastructuur te verbeteren, het gebied waar het plaatsvond aan te passen als een "Cartuja 93" technologiepark, nieuwe locaties te bouwen voor de Universiteit van Sevilla en ten slotte voor beide de kleinste en meest De oudere Magic Island.

Op deze muurschildering van de Plaza de España in Sevilla zie je een panoramisch uitzicht op de emblematische gebouwen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5