backRode vuurtoren decoratieve muurschildering
Rode vuurtoren decoratieve muurschildering
  • Rode vuurtoren decoratieve muurschildering
  • Rode vuurtoren decoratieve muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backRode vuurtoren decoratieve muurschildering

€ 40,65

Personaliseer de decoratie van je huis met deze fotobehang van een vuurtoren, je creëert een enigszins originele en unieke omgeving.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f1241
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Ben je de witte kleur op je muren beu? Fotobehang is een ware revolutie geworden op het gebied van wanddecoratie en bij goodvinilos heb je de keuze uit een grote verscheidenheid aan modellen en stijlen.

Nee

Vuurtorens zijn meer dan gewone elementen in kustgebieden, ze stellen iedereen die op een boot reist in staat om te helpen de plaats te identificeren waar de kust zich bevindt en zo de bemanning 's nachts te begeleiden, maar kent u alle geschiedenis die er is? vuurtoren?

Nee

Tot op de dag van vandaag is het niet mogelijk om de datum te specificeren waar de vuurtorens vandaan komen, maar men gelooft dat hun bestaan dateert van vóór de Romeinse en Griekse tijd (ondanks het feit dat er tegenwoordig zeer weinig sporen zijn van vuurtorens uit die tijd). Aanvankelijk waren het niets meer dan torens waarop vreugdevuren werden gemaakt met kolen, teer of pek. Jaren later kregen ze decoratieve elementen en stapten ze over op verlichtingssystemen met olielampen die de hitte van de vlammen beter konden verdragen, hoewel deze lamp pas in het jaar 1700 rustte op een element waardoor de lamp kon draaien.

Nee

En al geïntroduceerd in de 20e eeuw en geleidelijk begon de elektrificatie van vuurtorens, te beginnen met de vuurtoren van Cabo de Villano, in La Coruña, die twee grote dynamo's gebruikte die werden aangedreven door stoommachines.

Nee

Tegenwoordig werken de vuurtorens automatisch, hebben ze geen figuur van een "vuurtorenwachter" nodig en wordt het beheer op afstand gedaan, waardoor de aanwezigheid van de operator bij de vuurtoren alleen nodig is voor onderhoud.

Nee

Denk je niet dat het leven dat een vuurtoren vergezelde op zijn zachtst gezegd vol innovaties was?

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5