backPanoramische muurschildering van New York
Panoramische muurschildering van New York
  • Panoramische muurschildering van New York
  • Panoramische muurschildering van New York
Video-tutorial om dit product toe te passen

backPanoramische muurschildering van New York

€ 40,65

No solo tienes este mural de Nueva York, como también tienes fotomurales Londres, Sevilla, París, Barcelona, Madrid, Lisboa, Oporto y muchos más.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3074
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

New York is ongetwijfeld een droom voor velen van ons. Een rondleiding over de Brooklyn Bridge, waar we een prachtig uitzicht hebben op de skyline van New York, onze passie voor winkelen op Fifth Avenue de vrije loop laten, de Empire State bezoeken, het Vrijheidsbeeld beklimmen of wandelen over de paden van Central Park. Als je wilt zien hoeveel culturele contrasten er in de Big Apple bestaan, hoef je alleen maar een wandeling door de buurten te maken. Deze verschillen maken ongetwijfeld deel uit van de unieke identiteit.

Maar het plezier stopt niet als de avond valt. New York verdient zonder twijfel de bijnaam de stad die nooit slaapt. De drukte stopt niet in het donker en we kunnen er net zo van blijven genieten als in de ochtend. We kunnen de nacht beginnen in een van de restaurants en later bieden de pubs, clubs en disco's ons levendige nachten die duren tot het ochtendgloren.

Ontsnap echter naar Broadway en geniet van een oneindig aantal spannende toneelstukken en musicals en voel u de hoofdrolspeler van een film die 's avonds geniet van Times Square. Als je erover denkt om een muur te versieren, raad ik je deze muurschildering van de stad New York aan. We hebben een uitgebreide catalogus met fotobehang van steden die je kunnen helpen bij de decoratie van je huis of bedrijf.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5