backMuurschildering hangende telefoons
Muurschildering hangende telefoons
  • Muurschildering hangende telefoons
  • Muurschildering hangende telefoons
Video-tutorial om dit product toe te passen

backMuurschildering hangende telefoons

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3562
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met muurschildering hangende telefoons

De hangende telefoonbehang is de geweldige bondgenoot voor de meest kosmopolitische decoratieve smaken. Onze fotobehang is klaar om te hechten aan elk vlak oppervlak, zoals muren, deuren of meubels. U kunt ook andere ontwerpen kiezen uit een grote verscheidenheid aan objectvinylmuurschilderingen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5