backMount Fuji decoratieve muurschildering
Mount Fuji decoratieve muurschildering
  • Mount Fuji decoratieve muurschildering
  • Mount Fuji decoratieve muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backMount Fuji decoratieve muurschildering

€ 40,65

Voer de categorie bergmuurschilderingen in en u zult meer muurschilderingen vinden die identiek zijn aan deze. U kunt kiezen uit zwart-wit, textuurtype, illustratie of vintage tinten.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3130
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met mount fuji decoratieve muurschildering

Mount Fuji , een perfect asymmetrische vulkanische kegel, is de hoogste piek in Japan. Het werd in 2013 erkend als werelderfgoed . In Japan wordt het echter sinds de oudheid als een heilige plaats beschouwd en vrouwen mochten er tot het Meiji-tijdperk (ongeveer tot het einde van de 19e eeuw) geen toegang toe hebben.

Het is momenteel een belangrijke toeristische trekpleister, vooral voor sporters die aan bergbeklimmen willen doen. Als dat het geval is, raden we je aan om van begin juli tot eind augustus te gaan, aangezien dit tijdsbestek wordt beschouwd als het officiële seizoen voor bergbeklimmen. Evenzo raden we aan om, net als veel andere atleten, deze reis 's nachts te doen om de zonsopgang vanaf de top van de berg te kunnen waarderen. Er zijn 4 routes om deze klim uit te voeren, hoewel de tijd die we aan de schaal moeten besteden afhangt van de route die we kiezen, het gemiddelde is tussen de 6 en 9 uur om te klimmen en iets minder om de afdaling te maken.

Onderweg vinden we verschillende hutten die minimale voorzieningen hebben maar waar we even kunnen uitrusten en dan onze reis kunnen vervolgen. Als we nog buiten hebben, kunnen we wat tijd uittrekken om het centrum van de berg Fuji te zien, gevormd door de krater en acht toppen eromheen. Wilt u meer fotobehang van Mount Fuji zien? Als u de categorie bergmuurschilderingen betreedt, vindt u honderden muurschilderingen met dezelfde stijl, maar in verschillende tonen en texturen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5