backLondon Underground vinyl muurschildering
London Underground vinyl muurschildering
  • London Underground vinyl muurschildering
  • London Underground vinyl muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backLondon Underground vinyl muurschildering

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3061
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met london underground vinyl muurschildering

De London Underground (London Underground) werd ingehuldigd op 10 januari 1863 en was het eerste ondergrondse elektrische treinsysteem ter wereld, en vandaag zijn er nog steeds secties in bedrijf met een levensduur van meer dan 150 jaar. Met 274 open stations die meer dan 408 kilometer route afleggen, passeren er dagelijks meer dan drie miljoen passagiers. De Londense metro heeft in totaal 11 lijnen waarmee passagiers naar hun afspraak kunnen gaan, ongeacht waar in Londen deze plaatsvindt, en stelt de miljoenen toeristen die de hoofdstad van Engeland elk jaar bezoeken in staat praktisch te verhuizen vanaf het moment dat ze uit de metro stappen. vliegtuig zelf, aangezien de Londense metro bovendien communiceert met de belangrijkste luchthavens en hun respectieve terminals.

De karakteristieke "ronde" die de naam van elk station vergezelt, bestaat al sinds de 19e eeuw en hoewel het aanvankelijk werd gebruikt als logo voor de "London General Omnibus Company", werd het in 1908 gebruikt om markeer gewoon de naam van de stations op de perrons, omdat het al een symbool is van de Londense metro en een invloed heeft op meters over de hele wereld. De Londense metro heeft in totaal 11 lijnen waarmee passagiers naar hun afspraak kunnen gaan, ongeacht waar in Londen deze plaatsvindt, en stelt de miljoenen toeristen die de hoofdstad van Engeland elk jaar bezoeken in staat praktisch te verhuizen vanaf het moment dat ze uit de metro stappen. vliegtuig zelf, aangezien de Londense metro bovendien communiceert met de belangrijkste luchthavens en hun respectieve terminals.

De karakteristieke "ronde" die de naam van elk station vergezelt, bestaat al sinds de 19e eeuw en hoewel het aanvankelijk werd gebruikt als logo voor de "London General Omnibus Company", werd het in 1908 gebruikt om markeer gewoon de naam van de stations op de perrons, omdat het al een symbool is van de Londense metro en een invloed heeft op meters over de hele wereld. Als je erover denkt om een muur te decoreren, raad ik deze muurschildering met vintage tinten van de Londense underground aan. We hebben een brede catalogus met stadsmuurschilderingen die u zullen helpen bij het decoreren van uw huis of bedrijf.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5