backIllustratie muurschildering Madrid
Illustratie muurschildering Madrid
  • Illustratie muurschildering Madrid
  • Illustratie muurschildering Madrid
  • Illustratie muurschildering Madrid
Video-tutorial om dit product toe te passen

backIllustratie muurschildering Madrid

€ 40,65

Fotobehang illustratie van Madrid, ideaal voor het decoreren van een keuken, maar je kunt het ook toepassen in een slaapkamer, woonkamer of zelfs een eetkamer. Waar je hem ook plaatst, deze fotobehang zal die muur zeker een nieuw leven geven.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3950
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Met een uitbreiding van 135.000 vierkante meter en 3.418 kamers staan we tegenover het grootste Koninklijk Paleis van West-Europa en een van de grootste ter wereld. Ja, het indrukwekkende Koninklijk Paleis van Madrid (of ook wel bekend als het Palacio de Oriente) heeft het prestige van de bovengenoemde titels, en geen wonder.

Gemaakt in opdracht van koning Felipe V, gebruikmakend van de locatie van het Real Alcázar dat praktisch volledig werd verwoest door een verwoestende brand. De bouw ervan begon in 1738, eindigde het werk in 1764 en werd vrijgegeven als de officiële residentie van koningen door Carlos III. . Ondanks het feit dat het momenteel vermeld staat als de officiële residentie van de koning in Spanje, was de laatste monarch die het bewoonde Alfonso XIII, die in de Tweede Republiek werd gebruikt als de residentie van Manuel Azaña, die eigenlijk het laatste staatshoofd was om bewonen het.

In de bijgewerkte versie zullen we, als we het Koninklijk Paleis bezoeken, een grote artistieke rijkdom vinden, waar doeken van Francisco de Goya, Velázquez of fresco's van Giovanni Battista Tiepolo of Corrado Giaquinto de muren van het paleis sieren. Het is ook vermeldenswaard de meubels, het zilverwerk, de horloges of het porselein die we tijdens ons bezoek zullen vinden. Zonder twijfel is het Koninklijk Paleis een bezoek waard, waar je naast een bezoek aan een stukje Spaanse geschiedenis ook kunt verdwalen in de Plaza de Oriente, de Sabatini-tuinen of de Campo del Moro-tuinen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5