backHaaien muurschildering
Haaien muurschildering
  • Haaien muurschildering
  • Haaien muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backHaaien muurschildering

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3164
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Genieten van de zee is meestal een speelse activiteit vol spelletjes, aguadilla's en leuke momenten die we vaak delen met onze familie en vrienden. Deze activiteit kan echter iets gevaarlijks worden en de nachtmerrie van veel mensen als we denken aan een bepaalde film met een hoofdrolspeler met talloze rijen gekartelde tanden die onder water leeft en een karakteristieke vin op zijn rug heeft, weet jij welk dier spreekt? Rustig! Geen paniek! Gelukkig komen deze dieren zelden in de buurt van de Spaanse kusten.

Er zijn meer dan 465 soorten, ze hebben allemaal een kraakbeenskelet dat wordt gekenmerkt door een flexibeler en lichter materiaal dan bot. De lagen waaruit zijn huid bestaat, dienen als exoskelet en maken het gemakkelijker voor hem om door het water te bewegen. De meeste van deze dieren voeden zich met vis, schaaldieren en weekdieren. Hiervoor is hun scherpe reukvermogen een grote hulp voor hen, aangezien ze bloed van kilometers ver kunnen ruiken. Deze fotobehang van de zeebodem is perfect voor de dappersten om een vleugje gevaar toe te voegen aan verschillende kamers in een huis of kantoor. En durf jij je gasten uit te dagen met een vinyl van dit unieke dier?

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5