backGetatoeëerde vrouw muurschildering
Getatoeëerde vrouw muurschildering
  • Getatoeëerde vrouw muurschildering
  • Getatoeëerde vrouw muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backGetatoeëerde vrouw muurschildering

€ 40,65

Houd jij van tatoeages? Voer de categorie mensen muurschilderingen in en je zult meer muurschilderingen vinden die identiek zijn aan deze. U kunt zwart-wit, illustratietype of vintage tinten kiezen.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3152
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

In deze categorieën vind je vinyl vergelijkbaar met getatoeëerde vrouw muurschildering

De tatoeage is een wijziging van de kleur van onze huid, gemaakt door inkt in onze huid te injecteren en onder onze opperhuid te blijven. Hoewel tatoeages ons misschien modern lijken, wordt deze fysieke aanpassing in werkelijkheid al duizenden jaren uitgevoerd. Hoewel we de oorsprong van tatoeages niet precies weten, wordt aangenomen dat neolithische mannen al tatoeages maakten.

Het verhaal gaat verder in andere culturen en op plaatsen ver weg. Er wordt aangenomen dat de Egyptenaren ze gebruikten om volwassenheid en moed te tonen en dat ze alleen door priesteressen werden gebruikt. de Kelten en de Romeinen gebruikten deze kunstvorm om maatschappelijke positie te markeren. Het verval ervan begon met de komst van de middeleeuwen, toen ze als respectloos jegens God werden beschouwd, aangezien hun werk "verminkt" was.

Het waren de matrozen die de tatoeages opnieuw introduceerden, hoewel ze niet de verspreiding bereikten die ze eerder hadden, omdat ze werden geassocieerd met de lagere klassen en vooral met criminelen, aangezien het gebruikelijk was dat zeelieden aan boord gingen om gerechtigheid te ontlopen. Tatoeages waren gescheiden van het grote publiek tot in de jaren 70, toen dankzij de vrijheid die de hippiebeweging met zich meebracht, tatoeages weer aan kracht wonnen totdat ze de populariteit bereikten die ze vandaag hebben bereikt.

Wanneer je het fotobehang met getatoeëerde vrouw koopt, ontvang je samen met je bestelling een handleiding en video's, waarin in detail wordt uitgelegd hoe je een fotobehang op een muur aanbrengt.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5