backFotobehang waterval in de bergen
Fotobehang waterval in de bergen
  • Fotobehang waterval in de bergen
Video-tutorial om dit product toe te passen

backFotobehang waterval in de bergen

€ 40,65

Betreed de wereld van fotobehang en ontdek alle landschapsbehang die beschikbaar zijn om uw kamer, bedrijf of kantoor te decoreren.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3087
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Stel je voor dat je kunt ontspannen naast een waterval terwijl je luistert naar het vallen van het water en de bries voelt die kleine waterdruppels tegen je lichaam voert. Klinkt dat niet als een geweldig idee? Omdat we weten dat het moeilijk is dat deze situatie zich in werkelijkheid voordoet, willen we van Goodvinilos u dit idyllische beeld brengen met een waterval fotobehang die uw huis of kantoor zal transformeren in een verfrissende en rustige plek. De watervallen zijn een deel van een rivierloop waarin het water door een grote oneffenheid verticaal naar beneden valt, waardoor prachtige beelden ontstaan zoals deze.

Ze worden meestal gevormd wanneer de rivier jong is vanwege het vermogen tot erosie, hoewel dit niet het enige proces is waardoor ze ontstaan, aangezien gletsjers, aardbevingen of vulkanen ook de veroorzakers zijn van dit kostbare fenomeen. Het vallende water verkrijgt niet veel snelheid vanwege de weerstand van de lucht, aangezien het meestal is opgedeeld in meerdere sprongen.Je kunt deze muurschildering in verschillende afwerkingen vinden om hem zo veel mogelijk aan te passen zodat je hem kunt aanpassen aan de verschillende plaatsen waar u het wilt plaatsen. Kun je je voorstellen dat je dit beeld kunt zien voordat je gaat slapen op een van de hete zomernachten die ons tegenwoordig achtervolgen?

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5