backFotobehang schoonheid
Fotobehang schoonheid
  • Fotobehang schoonheid
  • Fotobehang schoonheid
  • Fotobehang schoonheid
Video-tutorial om dit product toe te passen

backFotobehang schoonheid

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f4194
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Geef een vleugje magie aan uw bedrijf met deze prachtige fotobehang voor vrouwen . Een foto met bloemen en het gezicht van een vrouw die perfect past in een beautysalon. Ons fotobehang is gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit, ze zijn bestand tegen variaties in temperatuur, stoom of vochtigheid, dus je kunt ze op elk glad oppervlak aanbrengen, zoals deuren, glazen wanden en meubels.

Hoe maak je een fotobehang op maat? U hoeft alleen de afmetingen van de muur die u gaat decoreren in te voeren en de delen van de foto die u niet wilt, weg te laten. Met meer dan 4.000 fotobehang vind je zeker de perfecte foto om die muur te versieren.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5