backFotobehang met honden
Fotobehang met honden
  • Fotobehang met honden
  • Fotobehang met honden
Video-tutorial om dit product toe te passen

backFotobehang met honden

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3194
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

De herfst is een van de vier seizoenen die we het hele jaar doormaken, het begint op 21 september en duurt tot 21 december op het noordelijk halfrond van de planeet, van 21 maart tot 21 juni op het zuidelijk halfrond. . Het is het seizoen dat volgt op de zomer waarin de temperatuur daalt, het aantal uren daglicht afneemt en de bladeren van de loofbomen hun kleur veranderen in okertinten totdat ze uiteindelijk vallen.

Na de hitte van de zomer, de plannen die we hebben gemaakt, de reizen en de herinneringen die we hebben gemaakt, is het normaal dat dit seizoen donkerder en vaak verdrietiger lijkt. Niets is echter minder waar, daarom nodigen we je in dit vinyl uit om van dit moment te genieten samen met de meest furieuze in huis die ons er ongetwijfeld aan herinneren hoe leuk het kan zijn om een middagje met de bladeren te spelen. valt zonder je zorgen te hoeven maken over de hitte.

En het is dat de hond de vriend van de mens is en soms zijn zij degenen die ons herinneren aan kleine genoegens waarvan we vaak dachten dat ze vergeten waren. Wie houdt er niet van om door de straten te lopen, luisterend naar het geritsel van de bladeren onder onze voeten, de wind om ons heen te voelen, te kijken naar de kleine draaikolken die de bladeren een beetje opheffen en zelfs op regenachtige dagen de paraplu te vergeten en hoe in de film lekker dansen in de regen. We hopen dat dit fotobehang met dieren je zal helpen deze momenten te herinneren en ze samen met de meest furieuze in huis te waarderen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5