backFotobehang Helikopter met soldaten
Fotobehang Helikopter met soldaten
  • Fotobehang Helikopter met soldaten
  • Fotobehang Helikopter met soldaten
Video-tutorial om dit product toe te passen

backFotobehang Helikopter met soldaten

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f6065
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Zwart-wit fotobehang van een militaire helikopter. Heb je een blinde muur waarvan je niet weet hoe je deze tot leven moet brengen? De Militaire Helikopter Muurschildering is de perfecte foto om op die muur te hangen. Deze muurschildering is ontworpen om luchtvaartgerelateerde bedrijven en winkels te decoreren, maar kan ook in een slaapkamer, woonkamer of recreatieruimtes worden geplaatst. Deze muurschildering kan worden aangepast aan het formaat dat u wilt, u hoeft alleen de grootte van uw muur in te voeren en de delen van de foto te selecteren die u wilt.

Het installatieproces is heel eenvoudig en om u door het proces te helpen, ontvangt u video's, een plamuurmes en een handleiding. Ons zwart-wit fotobehang is gemaakt van hoogwaardige materialen en is UV-bestendig. Koop vandaag nog de militaire helikopter muurschildering en binnen een paar dagen bereik je de gewenste verandering in je ruimte.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5