backFotobehang Colosseum in Rome
Fotobehang Colosseum in Rome
  • Fotobehang Colosseum in Rome
  • Fotobehang Colosseum in Rome
  • Fotobehang Colosseum in Rome
Video-tutorial om dit product toe te passen

backFotobehang Colosseum in Rome

€ 40,65

No solo tienes este mural del coliseo de Roma, como también tienes fotomurales Londres, Nueva York, París, Barcelona, Madrid, Lisboa y todos con gran calidad

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3057
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Het Colosseum is een symbool van Rome dat elk jaar duizenden reizigers trekt die bereid zijn het van dichtbij te observeren en de mysteries ervan te ontdekken. Ondanks zijn huidige staat vanwege het gebruik als tempel, pakhuis, fort of steengroeve, kunnen we nog steeds de grootsheid herkennen die het had in 80 na Christus toen het werd ingehuldigd onder de naam van het Flavio-amfitheater. Het werd in 1980 door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed en in 2007 tot een van de zeven wereldwonderen. Gladiatorengevechten, naumaquias (zeeslagen), dierenjacht, toneelstukken en zelfs executies vonden er plaats. .

Ze konden tot 65.000 toeschouwers bijwonen, de locaties die het dichtst bij de arena en dus met meer zichtbaarheid waren, waren gereserveerd voor de keizer en de senatoren, hoe lager de macht van de aanwezigen. Het bijwonen van de evenementen was gratis en de verschillende stands waren toegankelijk via 80 genummerde deuren. Tijdens de Middeleeuwen veranderde het gebruik en werd het gebruikt als toevluchtsoord en werden de stenen geplunderd voor de bouw van andere gebouwen totdat het werd omgebouwd tot een christelijk heiligdom. Deze maatregel behoedde het voor volledige vernietiging.

Als je erover denkt om een muur te versieren, raad ik deze muurschildering met vintage tinten van het Colosseum in Rome aan. We hebben een brede catalogus met fotobehang van monumenten die u zullen helpen bij het decoreren van uw huis of bedrijf.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5