backErechtheion tempel muurschildering
Erechtheion tempel muurschildering
  • Erechtheion tempel muurschildering
  • Erechtheion tempel muurschildering
Video-tutorial om dit product toe te passen

backErechtheion tempel muurschildering

€ 40,65

Muurschildering van de Erechtheion-tempel. We hebben de grootste muurschilderingen van monumenten en de origineelste ideeën om je huis te decoreren. Onze decoratieve muurschilderingen hechten gemakkelijk op elk vlak oppervlak, zoals muren, deuren, meubels of glas.

Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f3065
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Het Erechtheion, gebouwd tussen 421 v.Chr. en 406 v.Chr., Is een van de meest karakteristieke architectonische monumenten van de Akropolis van Athene. Deze tempel was niet gewijd aan een enkele godheid, maar was verdeeld in drie heiligdommen die elk waren gewijd aan een God: Athena Polias, Poseidon en Zeus, evenals de tombe van de mythische koning Erechtheion die door Poseidon werd neergeslagen.

Er wordt gezegd dat het geschil tussen Athena en Poseidon over het merkteken van haar drietand dat op de rots te zien is, in dit gebouw plaatsvond. Uit dit geschil vinden we ook een heilige olijfboom en een bron met zout water geleverd door Athena. Iets om te markeren is de portiek van kariatiden, kolommen in de vorm van zes vrouwen die het hoofdgestel ondersteunen. De originelen bevinden zich niet meer in het Erechtheion, ze zijn allemaal beschermd tegen milieuschade in het Akropolismuseum en in het British museum in Londen.

Volgens de architect Vitruvius vertegenwoordigden deze beelden de vrouwen van Karys en de Peloponnesos die als slaaf werden verkocht na de samenwerking van hun volk met de Perzen. Deze beelden dienden daarom als herinnering en waarschuwing voor hun lot. Het fotobehang Erechtheion Tempel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit type vinyl is bestand tegen variaties in temperatuur, stoom of vochtigheid, dus u kunt deze muurschildering in verschillende ruimtes van uw huis of bedrijf toepassen.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5