backDecoratieve muurschildering stalen torens
Decoratieve muurschildering stalen torens
  • Decoratieve muurschildering stalen torens
  • Decoratieve muurschildering stalen torens
Video-tutorial om dit product toe te passen

backDecoratieve muurschildering stalen torens

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f761
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Een mengsel van ijzer met een kleine hoeveelheid koolstof geeft leven aan staal, een materiaal dat in de juiste handen leven geeft aan onvoorstelbare vormen en figuren. Als we het toepassen op architectuur, maken de inspanningen en het werk van het team van arbeiders de geboorte mogelijk van metalen reuzen, reuzen die, met de vereniging van een ander materiaal zoals beton, ons in staat stellen wolkenkrabbers tot leven te wekken, elementen die in grote steden wij begeleiden u dag in dag uit. En het is dankzij een stad die zo kosmopolitisch is als New York dat deze gebouwen populair zijn geworden en het idee naar de rest van de wereld hebben geëxporteerd. New York was echter niet de pionier, maar het nabijgelegen Chicago, dat in 1884 het Home Insurance Building tot leven bracht, de eerste staal- en betonreus.

Nee

Helaas zijn er tot op de dag van vandaag alleen herinneringen en foto's van wat het was. Dubai is de stad die tegenwoordig alle bekendheid in termen van wolkenkrabbers monopoliseert en steeds grotere en spectaculaire gebouwen creëert. Deze 3D-fotomuurschildering met dit ontwerp stelt ons in staat om ons uit te kleden en meer te leren over deze gemeenschappelijke stedelijke elementen, waardoor we, naast ons te vergezellen en leven te geven aan onze stad, dit ook in onze huizen kunnen doen, waardoor we dat speciale tintje kunnen geven dat alleen staal kan met zijn kille imago, met zijn spectaculaire vormgeving.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5