backCharlie Chaplin-vinyl 2
Charlie Chaplin-vinyl 2
  • Charlie Chaplin-vinyl 2
  • Charlie Chaplin-vinyl 2
  • Charlie Chaplin-vinyl 2
Video-tutorial om dit product toe te passen

backCharlie Chaplin-vinyl 2

€ 40,65
Afmetingen
cm.
cm.
Omgekeerd
Zwart en Wit
Afwerking
Zelfklevend vinyl

Zeer resistent zelfklevend vinyl met een gladde, satijnachtige afwerking. Ze kunnen op alle soorten gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals muren, deuren, elektrische apparaten, glas, scheidingswanden, gipsplaten, enz. Vervaardigd om eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder resten achter te laten.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Canvas papier

EEN NIET-KLEVEND materiaal met een matte en getextureerde afwerking, ideaal voor muurschilderingen gemaakt van afbeeldingen van schilderijen, abstracte foto's of schilderijen. Dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in keukens en badkamers. Ze kunnen worden schoongemaakt met een zachte spons, lauw water en neutrale zeep.

Doorschijnend vinyl

Het is het ideale vinyl voor het decoreren of markeren van glazen oppervlakken. Het wordt veel gebruikt in commerciële gebouwen, op scheidingswanden, in onopvallende ramen in badkamers, keukens, glazen terrassen, etalages, enz. Het laat het licht door, maar verhindert het zicht op wat zich erachter bevindt. 

1-translucido.jpg

f1432
Aantal
€ 40,65

Mijn lijst(0)
favorite_border favorite

   envios  GEEN VERZENDKOSTEN: Aankopen voorbij 65€
   Manual y espatula  VRIJ: Handmatig + Spatel

Charles Chaplin wordt beschouwd als een symbool van stomme films en humor, grotendeels dankzij zijn charismatische karakter Charlot. Dit beroep kwam van zijn ouders, ook gerelateerd aan de entertainmentwereld. Op het hoogtepunt van haar carrière begon Hannah Hill, de moeder van Chaplin, stemproblemen te krijgen. Dit gaf Chaplin de kans om zijn eerste optreden te geven ter vervanging van zijn moeder op 5-jarige leeftijd toen ze midden in een optreden haar stem verloor en hij besloot haar te imiteren, inclusief het falen van de stem.

Nee

Dit besluit viel in goede aarde bij het publiek. Jaren later, in 1914, werd het personage van Charlot geboren in de film "Earning his bread", gedurende dit jaar zorgde het succes van Charles Chaplin ervoor dat hij 34 korte films maakte. Zijn meest opvallende films lieten echter lang op zich wachten: "The Gold Rush", uitgebracht in 1924 en "City Lights", uitgebracht in 1931. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog maakte Chaplin een van zijn meest iconische films, "The Great Dictator", een parodie op nazisme. Waarin hij zelf een vervolgde jood en een meedogenloze dictator speelde. Dit werk wordt nog steeds geprezen vanwege zijn historische betekenis.

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5